Testimonials

Am primit comanda, si sunt foarte multumita cu lucruri primite. Multumesc!

Va multumesc pentru promptitudine si pentru profesionalismul de care ati dat dovada.
M-ati surprins placut.

O zi placuta sa aveti !

Cu stima
Sorin M.

Buna ziua draga site.
Astept sa-mi ridic produsele si sunt convinsa ca or sa-mi placa. Daca va interveni ceva va voi contacta. Eu va multumesc ca m-ati salvat cu aceste produse de petrecere. Fetita mea este o mare admiratoare de desene si am incercat sa iau cate putin din ceea ce ii place.
Va doresc o zi placuta incontinuare.

Buna ziua, am primit comanda si va multumesc frumos. Acum asteptam cu nerabdare petrecerea! Sa aveti o zi superba in continuare!

Felicia Mihaila si Miruna (sarbatorita)

Este deja al 3-lea an in care fac comanda de pe acest site si va dati seama ca daca era ceva in neregula va spuneam.
In fiecare an la inceput am comandat articole pentru petrecere de aici si totul a fost ok.

Am comandat de doua ori de pe acest site si de fiecare data livrarea a fost rapida, nu au existat probleme sau incurcaturi, iar produsele au fost exact conform descrierii. Retin magazinul dvs. virtual si cand am nevoie caut si aici :)

Sunt foarte incantata ca v-am descoperit, mai ales copii mei s-au bucurat tare nult cand am primit produsele comandate. Felicitari, pretuiri mici, chiar cele mai mici si calitate excelenta!

Buna ziua,

Multumesc foarte mult pentru promptitudine. Partea de jos a sticker-ului Mickey Mouse este un pic sifonata de la transport dar sper sa se intinda la aplicare. Per ansamblu sunt foarte multumit de serviciile dumneavoastra.

Voi reveni cu placere, multumesc mult.

Cu respect,
Eduard Nastase

Buna, intradevar sunt preturi acceptabile si servire ireprosabila... in schimb produsele ar trebui sa aibe o descriere mai detaliata.

Va salut cu respect,
este al doilea an cand comand de pe acest site tocmai pentru ca am mai comandat si anul trecut in aceeasi perioada a zilei de nastere a ficei mele si am fost foarte multumit de servicii cat si de produsele prezentate care sunt identice cu cele din imagini, iar copii s-au distrat de minune !
Va multumesc ca existati.
Este unul din