Pinata fluture

Cod: 66230
95,00 Lei

Descriere produs:

Jocul de pinata a devenit foarte apreciat de catre cei mici. Acestia se vor bucura sa participe la un joc interactiva care la final ii va rasplati cu dulciuri si jucarii.

Pinata fluture este vesel colorata si are dimensiuni considerabile pentru a putea pune in interior o multime de surprize pentru cei mici.
Dimensiuni: 50 x 55 cm.

Reguli pinata clasica: Umple pinata cu bomboane, ciocolata, jucarii mici sau alte surprize pentru copii, dupa care suspenda pinata de un pom (poate fi si doar o franghie tinuta de doi adulti). Gazda deseneaza un cerc cu diametrul de 5 metri in jurul pinatei, inauntrul caruia jucatorii nu pot sta decat daca este randul lor (altfel risca sa fie loviti). Toti participantii vor forma un sir, cu cei mai mici jucatori la inceput. Dupa ce este legat la ochi, fiecare jucator are trei sanse de a lovi pinata cu un bat. Cand in cele din urma pinata se sparge, surprizele din interiorul ei se imprastie pe jos, ceea ce duce inevitabil la un haos plin de veselie. Dat fiind faptul ca deseori in acest joc copiii cei mai mici nu prea reusesc sa stranga ceva in harababura ce rezulta, o idee buna ar fi ca in prealabil sa pui deoparte cateva bomboane si alte surprize pentru a te asigura ca acest joc va fi un succes pentru toti participantii.
Sa inceapa distractia!

No posts found